maandag 13 juni 2011

Sequoia & kings canyon

Gisteren de auto opgehaald, het werd een Jeep Grand Cherokee. Toen op weg naar Visalia,  we sliepen in het Hampton inn & suites. Dit was een mooi hotel met prachtige grote kamers. Vanmorgen op weg naar het park. Het was een mooie zonnige dag. De weg erna toe is erg mooi. Bij de ingang de national park pass gekocht, die kunnen we voor de meeste parken gebruiken, is goedkoper dan iedere keer entree betalen.


Sequoia is een mooi park,dat je via een kronkelweg binnen rijdt. We zijn natuurlijk naar General Sherman tree gelopen. De bomen zijn echt reusachtig, je kunt je dit niet voorstellen. Er zijn prachtige wandelroutes, met wel best veel hoogte verschil. Dit is voor John, met zijn COPD wat minder. Maar toch nog goed te doen.

De grootste boom van de VS

Schuilen onder de boom

Er ligt nog sneeuw. Dus sneeuwballen....
 Daarna door naar Kings Canyon. Dit hebben we maar een stukje gereden. De auto had een kapot achterlicht en moest geruild worden in Fresno. Hier kregen we een nieuwe auto, een Chevrolet Tahoe. Dit tot groot verdriet van Paul, hij vond de jeep mooier. Deze auto is echter nog groter en comfortabeler. Nu zijn we op weg naar Bakerfield, waar we overnachten. Morgen op weg naar Death Valley. Ik zal straks de link van de foto's plaatsen.

Een ander huurauto: Chevy Tahoe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten