vrijdag 10 juni 2011

Dag 2, San Francisco

Vandaag vroeg wakker, na een onrustige nacht. Je merkt dat je midden in de stad zit, veel lawaai en vanaf 6 uur is de stad wakker. Na een ontbijt gelijk naar Union Square. Hier hebben we de kaartjes voor de kabeltram gekocht.
Cable car
En om 9 uur hadden we als ons eeerste ritje richting pier39. We zaten buiten en naar een paar haltes moesten de mensen al op de treeplanken staan. Dit is goed te doen als je een normaal postuur hebt, als je iets voller bent, is het een ander verhaal. John had een paar maal het geluk dat hij een voluptueuze dame tegen zich aan kreeg hangen, ik een overjarige hippie! We hebben die dag de Pier, met de zeehonden, Lombard street En Union square gezien.

Pier 39

Fishermans Warf

Lombard Street
  's Middags arriveerden Paul en Ien en hebben we lekker in het zonnetje op U.S. gezeten. Het walhalla voor Ien, Macy's, Ugg store, Bloomingdale, wiliam Sonora en ga maar door. De eerste aankoop was dan ook al gauw gedaan. 's Avonds in de Westfield Mall gegeten, daarna gingen Paul en Ien naar bed en wij zijn nog een rondje met de cablecar gegaan. Op tijd naar bed, je voelt het tijdsverschil van 9 uurtjes wel heel goed.


Union Square
Hangend aan de cable car
Uitzicht vanuit de cable car

Geen opmerkingen:

Een reactie posten