zaterdag 25 juni 2011

Grand Canyon

Gisteren naar de Grand Canyon. Ons laatste National Park. Even buiten Page nog even naar de "Horseshoe Bend" een kronkel in de Colorado rivier. Heel mooi. De reis naar de Grand Canyon ging door " indianen" land. Overal waren er kraampjes langs de kant waar je zelfgemaakte snuiterijen kon kopen. Meestal zaten ze zonder klanten en was het een sneu gezicht. Maar ze probeerden in elk geval geld te verdienen. Het was een lange rit naar Bright angel lodge. Onderweg al een paar uitzichten gezien. Was ook weer erg indrukwekkend. Het is enorm groot en daardoor totaal anders dan de andere parken.
De Grand Canyon


Bij aankomst in de lodge was het enorm druk. We schrokken ons wezenloos. Moesten wachten op onze cabin en zijn dus al vast met de shuttle gegaan. Helemaal naar Hermitsrest.
Vandaar naar beneden en een trail gelopen. Deze waren makkelijk begaanbaar. Park is enorm maar wij vonden het niet ons mooiste park. Misschien zijn we ook wel park moe!
 We hebben in de restaurantlodge gegeten en toen we nog een wandelingetje maakte, stonden we oog in oog met een volwassen " eland". Hij stond op zijn gemak te grazen voor het hotel. Hij was " huge".

Eeen grazende eland

 Na een nachtje in onze historical lodge zijn we vanochtend vertrokken naar Needles. Nu zitten we te genieten aan de pool, het is nog erg warm. Vandaag was het 115 F. Morgen naar L. A.
Onze cabin
 Voor meer foto's:

https://picasaweb.google.com/laanvdj/BlogfotoSJohnEnMarinaGoingSouthWestVanDeVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten