dinsdag 21 juni 2011

Bryce Canyon NP

Vandaag de hele dag de tijd om Bryce Canyon te bezoeken. Na een ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel per auto naar het visitorcenter van het park. Vandaar uit met de shuttelbus naar de diverse views. Bryce NP is totaal anders dan Zion NP. Ligt bij Zion meer de nadruk op de granieten rotsen, bij Bryce zijn het de grillige rotsmassa's. Ook dit park heeft adembenemende uitzichten. Zie de foto's van de diverse uitzichten. Het park is maar 18 miles (28 km) lang op een hoogte van maar liefs 2500 meter. Het was voor die hoogte mooi weer met een temperatuur van ongeveer 21-23 graden.

Bryce Canyon Point


 Rond 1 uur even naar onze kamer om uit te rusten van de diverse wandelingen tussen de "views". S'middag zijn we per auto het park ingereden om naar de plekken te gaan waar de shuttelbus niet komt. Ook hier weer de diverse uitzichten opgezocht. Onderweg nog diverse herten en chipmunks (eekhoornachtig beest) gespot.


Chipmunk
Om 18 uur weer terug te zijn bij ons hotel om bij te komen van de diverse indrukken. We gaan ons nu opmaken voor de lange reis naar Page(Glen Canyon National recreation Area) in Arizona.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten