dinsdag 28 juni 2011

Los angeles en John de Mol

Vandaag met www.lasightseeing.net een tour door LA gemaakt. We begonnen met een rit naar Venicebeach. Dit is een stuk strand met allerlei aktiviteiten. Er was een skatebaan, een hoop straatverkopers ( voornamelijk hippies) en natuurlijk musclebeach. Hier een kijkje genomen maar er waren voornamelijk " old muscles".

Venice Beach (LA)
Daarna naar Beverly's Hills, een rondje langs de huizen van de celebs. Je kunt niet veel van de huizen zien maar tourguide Mike wist er veel over te vertellen. We hebben de huizen gezien van: Madonna, Nicolas Cage, Bruce Willis en buren Demi en Aston, Paris Hilton, Elvis Presley estate, Richard Gere, Jackie Chan, Snoop dog, Elton john. En nog vele anderen We kwamen langs het huis waar Michael Jackson is overleden. We herkenden de toegangshekken van de tv-beelden. Hier was het nog druk vanwege zijn sterfdag afgelopen zaterdag. Het was er rijkdom ten top.
Huis van Richard Gere.
 Toen door naar Sunsetboulevard en Rodeo drive. Hier waren de bently's en andere dure auto's goed vertegenwoordig. Net als de dure zaken waaronder Chanel, LV, Bulgari, Tiffany's en Jimmy Choo. Niks gekocht! Toen celebrities spotten op Hollywoodboulevard. En wat denk je? Geen amerikaanse celebs maar nederlandse! John en Linda de Mol op het terras, gezellig keuvelend. Maar zo gelatenen hun niet gestoord. We denken dat John de Mol hier is voor de finale van de Voice. Deze is namelijk vanavond en hij is natuurlijk de producer. Verderop op HB kregen we nog een aanrijding met de bus, gelukkig alleen maar blikschade. We hebben nog over de walk of fame gelopen maar de ster die ik zocht nl van Michael Jackson was niet zien. Er was namelijk een filmpremiere van de nieuwe film van Tom Hanks en Julia Roberts. De rode lopers waren er al en de straat was afgezet met dranghekken. Erom heen zaten al mensen te wachten op de arrival of the stars. En dit al uren van tevoren in de brandende zon. Toen nog naar Hollywood Hills, hier wonen celebs zoals Charlie Sheen, Jamie Fox en Julia Roberts.we hebben verschillende huizen en hotels gezien waar bekende films zijn op genomen zoals Fresh prince of belair en Pretty women.

Voor Jin
 Oma met Humblebee (Transformers)
Als laatste naar Mulhollad drive voor een foto van het Hollywood sign. Het was moeilijk te zien omdat er toch wel een dikke laag smog over La hing. Al met al een leuke dag, we hebben veel kunnen zien. We hadden dit zelf niet allemaal kunnen vinden. Toen over de drukke snelweg nog even naar een Outlet en nu " tote hose". Nog een dagje maar!

Voor meer foto' s:
https://picasaweb.google.com/laanvdj/BlogfotoSJohnEnMarinaGoingSouthWestVanDeVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten