zondag 27 februari 2011

Las Vegas

Na lang zoeken hebben we eindelijk een resort in Las Vegas geboekt.
Het is het Desert Rose Resort geworden. http://www.shellhospitality.com/hotels/desert_rose/index.html
Dit is een resort in een zijstraat van het grote Las Vegas geweld. We konden hier een mooi appartement boeken voor een mooi prijsje.
Ze hadden nu een aanbieding als je 3 nachten boekte, kreeg je de vierde nacht voor 1 penny.
Dit kwam goed uit aangezien we 4 nachten in Vegas blijven. Ook had het goede reviews op tripadvisor, op de 6e plaats van de 283 hotels. En dit alles voor de prijs van $ 240.
Zie hier een review van een nederlandse reiziger:
in een woord :geweldig !

Desert Rose Resort

5 van 5 sterren
usaloverTilburg   1 bijdrage
tilburg
12 jun 2010
Prachtig resort !!!!!!!!!!!!. Niet ver van Tropicana gelegen. Ligging aan het begin van de Strip.
Prachtig ,groot, goed uitgerust, appartement, met keuken en aparte slaapkamer
(kamer geboekt met 1 King bed). Prachtig zwembad met voldoende lig- en zitstoelen er omheen en gratis badlakens ter beschikking. Ontbijt is redelijk toast met ei of jam (geen kaas of vleeswaren) , fruit en yoghurt en cereals en donuts.Om 17.00 uur happy hour in de lobby met een drankje en hapje (gratis). Heel veilig, alleen gasten kunnen normaal gesproken het resort op (alle ingangen beveiligd met paslezer). Grote koelkast, magnetron, vaatwasser, koffieapparaat en blender aanwezig evenals serviesgoed e.d. Ook kun je er een wasje draaien in de laundry. Heerlijke bedden. Geen geluidsoverlast van het dichtbij gelegen vliegveld s'nachts (wij zaten wel aan de binnenzijde van het gebouw, op de begane grond)
 
We hopen dat het ons ook goed bevalt, we verblijven hier toch enkele dagen.
Ik verheug me wel op Las Vegas, eindelijk shoppen. Dit hoort voor mij toch bij de States. En aangezien we de eerste week toch veel rondtrekken kan ik me dan eindelijk weer uitleven in de Malls. Nu maar hopen dat de dollar dan een beetje gunstig staat. Vorig jaar stond hij in het begin van het jaar goed en toen wij in juni gingen hadden we  $1.18 voor  1 euro. We blijven duimen. We zijn de honderd dagen gepasseerd dus het schiet op.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten